Anticimex

Silverfirren är en jävla snurrpelle. Och jävligt rädd för att tappa ansikten. (Det var kanske lite väl onödigt kan till och med jag hålla med om).

Snubben borde klippa sig och skaffa ett jobb ;) (och för oinvigda – smileyn som blinkar med ögat betyder lätt ironi, sagt med måttligt lite allvar och ett lite retsamt nudge-nudge-leende).

Uppdatering: Det är onekligen intressant att ifrågasättande av personer som nått en status inom bloggosfären inte görs utan att annars normalt vettiga personer blir lite veka ;) …

Det här börjar fan bli en bashing-blogg utan att det är meningen… Kanske borde jag helt enkelt göra som alla andra och bara skriva om trevliga = icke-intressanta saker?

Go figure.

Tyvärr tycker jag det är rätt kul att låta bli att vara pk. Eller fascinerad av kändisar. Och att jag sedan faktiskt kan skilja på sak och person verkar vara en rätt unik kunskap. Att jag sedan låter som ett helt jävla tåg av vass spik är en annan sak – jag är faktiskt till och med rumsren. Och bits inte IRL. Inte så ofta i varje fall.

Uppdatering: Det intressanta är Firrens val att ta bort hela postningen vilket gör all diskussion helt utan grund. Snygg. Lätt J*ngelikt nästan…

Andra bloggar om: , , ,