Verkligheten bakom nyheterna

Christian gav mig en länk som både är mycket sorglig i sin helhet men som också verkligen visar vad bloggen är: en fördjupning, en möjlighet att förstå bakom de ibland torra nyheterna. För det hela började igår med nyheten om att Patric Malm avlidit – en man som skapade Macnytt.se och som under årens lopp varit en viktig evangelist för MacOS. Macnytt skriver om det och där länkas till Patrics frus blogg. Som verkligen handlar om… verkligheten.

Det här är något som traditionell media aldrig lyckas med – att borra sig så djupt. Genom bloggandet får människor både en kanal att uttrycka sig, och en kanal att förstå mer av verkligheten.

Det är något som människor som Guillou och andra mediapersonligheter aldrig kommer att förstå eftersom de anser att filtrerat alltid är bäst.

Andra bloggar om: , , ,