Skugge gult kort

Linda Skugge har numera fått gult kort av Bonnier. Förlagschefen Eva Bonnier dömer ut Linda Skugges påhopp på enskilda personer och fr a är det dissen av Astrid Trotzig som fått Eva Bonnier att ta i gentemot Expressen-krönikören.

Själv kan jag, precis som andra, se ett stort problem med de många stolar som fru Bonnier sitter på, men samtidigt kan jag personligen anse att Skugge måste få sig en näsbränna. Synd bara att det råkade bli en så pass fånig krönika som fick gult kort.

Skugge själv inser kanske inte att hennes författarskap helt klart har fått konkurrens: om hon säljer knappt 10000 inbundna så sätter det ”Maskrosungen” i ett intressant ljus – första upplagan är slut och omtryck sker. Sandra har inte haft någon kvällstidningskrönika bakom sig, utan bara en bra historia.

Andra bloggar om: , , , , , ,