Lördag än en gång

Natten var orolig. Terrorprinsessan har feber och det är knappt Alvedonen hjälper. Vi låg dock i dvala fram till halv tio när Solstickan ställde sig i dörren och frågade om det inte snart var dags för frukost. Sen har vi suttit/legat i sofforna och gjort ganska lite. Tittat på film och läst. Fixat köket inför att HS återvänder.

Jag har slut på hårjox vilket gör att barret ser ut som värsta Seinfeld-frillan. Inte speciellt snyggt.

Jag har bestämt mig för att åka in till kontoret imorgon och jobba effektivt istället för att sätta mig här hemma och bli störd hela tiden. Det blir bättre jobb då. Mer optimerat.

Nästa vecka är en sån där ”måste”-vecka. Oavsett hur jag mår är jag tvungen att jobba på kontoret på måndag, tisdag till Stockholm, onsdag stenhårt jobb, torsdag presentation av ett jättestort projekt. Problemet är att vi uppenbarligen har en rejäl influensa inom familjen. Det kommer helt enkelt att bli jävligt spännande.

För övrigt har jag åter insett att mitt privatliv måste ha sitt manus skrivet av en mycket cynisk Groucho Marx.

Andra bloggar om: , , , , ,