Idioter som dissar Sofia

Läser hos TBFKE att Sofia Olsson Olsén bestämt sig att sluta efter att ha blivit hotad och fått bilen sönderslagen ett antal gånger. Varför? Jo, för att hon inte väjt för att publicera namn på folk som gör dumma saker.

Folk kan vara såna jävla idioter. Hon är coolare än coolast och om (vad jag antar – män) inte klarar av henne ska de fan flytta till Bortre Mongoliet. Och styrelseledamoten i tidningens styrelse, Cal Wikström, kan ta täten:

Men hon är väldigt bestämd. Många kvinnor i karriären nöjer sig inte med att vara jätteduktiga, de ska vara stålkvinnan. De frågar ingen om råd, blir prestigebundna och ändrar sig inte. Det är ett bekymmer när man ska rekrytera kvinnliga chefer. Sofia körde in i väggen. Jag tycker synd om henne.

Sofia. Kom tillbaka till Dalarna.


Andra bloggar om: , , ,