Det här med att känna varandra

Rolf van den Brink på Dagens Media pinpointar ett av problemen med ankdammen som alla stockholmsbaserade journalister simmar i:

Niklas Svensson är tajt med Liberala ungdomförbundets pressekreterare Per Jodenius, som var den första som fick avgå för dataintrång. Niklas är tajt med Fredrik. Niklas åker på Resumés Viggo Cavlings bröllop och Claes de Faire på samma tidning läcker sina bästa tips till Niklas. Hur hälsosamma för bevakningen har deras relationer varit? Affären kastar ljus på de ofta nära relationerna mellan partiernas pressfolk och journalistetablissemanget som bevakar politik.

Och precis som vi andra fascineras även han av Folkpartiets lätt retarderade försök att skylla hela skandalen på Expressens Niklas Svensson. Samtidigt skyller Svensson på källskyddet. Say what?!

Andra bloggar om: , , , , , , ,