Piratig nördhumor

Piratpartiet hade tidigare problem med sin hemsida. Följande stod att läsa som felmeddelande:

Våra servrar har just nu tekniska problem. Vi felsöker och åtgärdar så fort vi kan. Roswall har INTE norpat dem, OK?

Längst ner på sidan står följande med liten skrift:
(Om du råkar vara en riktig fena på att configga Apache2, PHP5, MySQL5 och Drupal i skön förening i Gentoo/Linuxmiljö, maila rickard.olsson(at)piratpartiet.se och håna honom för att han är en sån klant och inte får till det. ;-P Han lider just nu bl.a. av segfault error 6 i apache-trådarna om han kompilerar in XML-stöd i php och xml_parse errors om han inte gör det.

För nytillkomna lyssnare kan vi berätta att Roswall är åklagaren som tog beslut om husrannsakan och beslag av servrar hos webbhotellet PRQ där Piratpartiet hade sina servrar för ett par månader sedan.

(Säkerhet och Sekretess)