Som om jag bryr mig!

Inte ett ljud om min ASUS. Jag ringer och tjatar men nejdå. Det mest korkade svar jag fick var:

Det har jag inte hunnit kolla för vi bygger om i butiken!

Som om jag bryr mig liksom! Jag vill ha koll på var min jobbdator befinner sig!1

Eller som det där kassa företaget Vatthammars. Vi har problem med vår tvättmaskin och det hela är en garantigrej. Tror ni de har lyckats få ihop papper till försäkringsbolaget? Nejdå. Sämst hittills var förklaringen:

Jamen, reparatören som var hos er är på semester! Han gör det nog när han kommer tillbaka!

Som om man bryr sig!2

Jag fattar inte att företag överlever när de gör så här?! Vi svenskar måste vara hur jävla mesiga som helst.

Problemet är att om samma företag skulle komma till oss för att köpa våra tjänster skulle de aldrig tillåta att sånt här händer. Och mig veterligen är Vatthammars jävliga med sina underleverantörer.

Andra bloggar om: , ,

  1. De är det enda företaget i närheten som har kunskap om macar vilket gör att vi är en smula beroende av dem. Jag är den enda på jobbet som sitter på pc. []
  2. I detta fallet har HS valt att hålla kontakterna – senast företaget lyckades med konststycket att tappa en splitterny torktumlare i ett helt nylagt golv och sedan kinka med att laga golvet respektive byta ut torktumlaren – och sedan endast ge tvåhundra i plåster på såren fick mig att se rött och läsa lusen av deras boss. []