En läskig en

Jag kommer le resten av helgen (trots att jag packat väskan full med tre olika projektmappar som jag måste jobba med – en fotografs personliga varumärke, ett möbelföretag och ett företag som tillverkar toalettsitsar1).

Skribenten bakom den andra verkar lite läskig och har massor av åsikter.

Sagt om Researcher. Av någon ”Nikita” på bloggen Reklamchock!!!2

*garvar läppen av mig*

Nu ska jag åka hem. Köpa läsk till barnen. Ikväll tänker jag låta bli att jobba med byråjobb. Och imorgon halv tio ska Solstickan vara på fotbollsplan för dubbelmatch mot Islingby. Jepp. Det är nu det börjar. Halv tio. En lördagsmorgon.

Andra bloggar om: , , ,

  1. Ni behöver inte dra alla skämt om att det är ett ”skitgöra” osv. Vi har redan kört dem allihop : []
  2. observera att det är tre utropstecken i originaltiteln! []