Hemma igen

Hemkommen efter surströmming/kräftskiva hos La Bossa Nova. Så gott som alla på byrån var där. Jag hade barnen med mig. Stannade på Maxi ICA på vägen hem och köpte ”Schrek 1” och ”Herbie:Fulltankad” på DVD. Två för 199 spänn. Billigare än barnvakt. Det roligaste var också att jag åkte på koll för självscanningen. Med två filmer (som kassan var tvungen att lägga in), en Cola och ett paket cigg. Snacka om att man har tur.
Det var trevligt. Valde att inte äta så många strömmingar eftersom jag imorgon bitti ska ha en workshop om en brandbook med en viktig kund. Det är så häftigt att ha med mina barn – det är så enkelt. De bara är och är nöjda. Idag med två nya filmer och Cola i glasen.
Jag fick frågan om när det var jag jobbade som präst och jag insåg att det faktiskt, i november, är fem år sedan jag la av. Det är länge. Fascinerande länge. Och i september har jag jobbat som planner på byrån i två år. Jag börjar sakta men säkert, alltsom tiden går, bli mer och mer reklamare och mindre präst.

Andra bloggar om: , , , , , ,