Så går ännu en dag

Första arbetsdagen till ända.

Jag har börjat att skissa på en ytterligare planning-modell att använda i jobbet när jag kom hem. En idé som tog form igår efter att jag gick och la mig. Och La Bossa Nova flaggade för att vi framöver kommer att lyfta av mig all copy så att jag helt kan koncentrera mig på planning.

Det var skönt att vara tillbaka. Käkade lunch på Lilla Italien med JP. Latte, baguette med parma och mozarella. Skrev klart diverse copy och backupade Asusen. Fem DVD sparade jag ner. På fredag får den åka iväg till datordoktorn.
En massa nya kunder på väg in. Större. Det är spännande som fan! Det vi nu behöver är rejält med copywriters. Och som är just copywriters – inte journalistwannabees.
Situationen bland copywriters (idag) är ungefär som myten om musikjournalister: de sistnämnda är misslyckade musiker och allt för ofta är personer som söker vik. för copyjobb utanför storstäderna journalist-wannabees. Det är ingen hit1.

Imorgon är en ny dag. Dags att förbereda den. Med skönhetssömn2. För övrigt har jag en blåsa längst ut på tungspetsen. Antagligen på grund av att jag käkade så snabbt för att inte missa något av höjdhoppstävlingen.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

  1. Sen kan man fundera över mig: både en misslyckad fd musiker och tidigare med påhugg som skribent och redaktör… :) []
  2. Man borde skapa ett speciellt tecken för ironi. ;-) funkar inte fullt ut… :D []