Vackert om Elvis

B i a n c a skriver om förlossningen och även om hon och F hade en lång1 förlossning så känner jag så väl igen allting men då ur mitt perspektiv som pappa. Och Biancas avslutande ord känner jag igen från de flesta mammor jag träffat:

Att föda barn är det absolut coolaste jag har gjort i hela mitt liv, det finns verkligen ingenting som slår den upplevelsen, det lovar jag. Hur ont det än gjorde så kan jag lätta göra om det 20 gånger bara för att få känna den där speciella känslan igen. Jag är grymt avundsjuk på alla gravida kvinnor som har allt det där framför sig! Kanske får jag själv uppleva det igen någon gång i framtiden, time will tell… och under tiden har jag händerna fulla med världens finaste Elvis.

Andra bloggar om: , , ,

  1. Solstickan tog visserligen god tid på sig att påbörja det hela men det tog typ fem timmar. Terrorprinsessan hade ännu mer bråttom. []