Tangentbord och iTunes

1/3 av Renaulten är rubbad med Cleaner. Resten kvar. Sen ska biljäveln vaxas. Och sen på med polish. Och sen är det Svarta Farans tur… Jag vet vad jag har att göra.

För övrigt har min jobbdators tangentbord och pekplatta slutat att fungera. Huxflux. Vilket innebär att jag inte kommer åt min iTunes och hela mitt musikbibliotek. Som tur var plockade jag ner rejält med rolig musik häromdagen. Plus att Firren har gett en hel del nytt som turligt nog ligger på den här datorn.

Ringde ”Pastorn”1 och ska åka in med jobblaptopen på måndag. Den måste vara fit for fight om två veckor eftersom jag har extremt mycket saker som ska vara klara första veckan jag jobbar.

Det är fuktigt, åskvarmt och HS har badat i poolen.
Och det är fredag. Igen.

Andra bloggar om: , , , ,

  1. Vår datateknikerkonsult. []