Så jävla ledsen

Uppdatering: David på Oderland har varit mycket behjälplig. Dock kan jag fortfarande känna mig rätt kränkt över att få höra att det är mitt fel när det i slutänden verkar vara en DOS-attack. Jag såg ingen annan råd än att använda mig av det tunga artilleriet dvs. Åsk på Adland1 och hon hittade likheter. David hasplade sedan ur sig att han kört en tracker som visade på attackerande datorer… Men som sagt – efter att jag fått bli lite förbannad, använt mig av Åsks beska kommentarer om vad ISP:s kan och inte kan när det gäller php, gjort en helt ren installation via Fantastico så verkar det fungera. Men fortfarande har ISP:er och webbhotell en lång väg att gå när det gäller att kommunicera vad som är fel…

Researcher ligger nere. Enligt Oderland är det mitt fel och de hotar mig för tillfället med skadestånd om jag gör något annat än att tar bort WordPress 2-installationen. För så här är det: de kan ge mig skadestånd om jag tar ner servern. Även om jag tar bort alla gamla filer och börjar om. Oavsett om jag försöker att ställa saker tillrätta så anser de att jag ska ge fan i det. Problemet är att de å andra sidan inte vill ge mig någon support i att återskapa ett fungerande Researcher. Och det hos ett hotell som visserligen fungerat bra men som själva har diverse döda länkar och en tickets-funktion som lämnar mycket i övrigt att önska. Så här sitter man – min blogg som jag haft i mer än fyra år är försvunnen. Jag får ingen hjälp att återskapa den, och får inte själv återskapa den. Gissar att de kommer att stänga Deepedition för säkerhets skull när de inser att den är öppen. Jag är så jävla ledsen…

Nu verkar jag fått ordning på en del.

  1. Inte för att hon rent fysiskt är tung men hon kan mer om servrar, php och liknande än de flesta andra. []