Jabbadabbado

Hm. Fördomar har vi allihop.

Själv har jag inte trott att läkare kan vara söta. Idag blev jag sannerligen motbevisad :). Tre, på olika sätt, mycket söta AT-läkare har jag haft förmånen att jobba med idag. Och det jag inser är att jag är svag för intelligenta kvinnor :D.

Det har börjat blåsa som attan. Men inte fan har det blivit kallare för det. Jag tror att vi kommer att få öken här numera. De har mörkat utvecklingen av ozonlagret och värmen – Dalarna blir ett nytt Death Valley där inget växer. Fast det är rätt skönt (jämförelsevis) på mitt kontor. Min lilla (privata) fläkt gör sitt jobb väl.

En annan irriterande sak är att hela tiden ha olika byxor på sig. Igår hade jag svarta clamdiggers på mig. Idag har jag jeans. Problemet är att mina kontokort och mitt körkort ligger kvar i clamsen. Det är en dålig idé. Helt enkelt en allt igenom usel idé när snuset tagit slut.

Jag borde skriva ett gäng texter idag. De ska vara lätt ironibestrukna så det vore en perfekt sak idag. Å andra sidan borde jag åka hem. Det riktigt kniviga skulle vara att göra både och – skriva texterna samtidigt som man åker hem. Å andra sidan kan jag åka hem och skriva texterna. På altanen. Jäklars – det lät inte som den dummaste idén sedan någon uppfann jungfrubenen.