Silverfisken har väckt ironiska generationen

I sin lätt ironiska postning Här rök de ihop om den osedvanligt märkliga illustration som Aftonbladet valt att använda i samband med sin rapportering av bråket mellan Mellberg och Ljungberg1 har vår man down under lyckats väcka blogosfärens ironiska ådra och kommentarerna är en lång underbar läsning av riktig x-ig ironi.

lillelars said…
Så det är alltså Shaaban som i allmogegrönt lever sitt HELT egna Lordi-liv mellan långborden? Vad i hela friden sysslar han med? Skall han kasta sig över buffén? Varför står den helt orörd för övrigt? Med ett drygt tjugotal svenskar i rummet? Jag kan inte dö än.

och den gode M kan inte låta bli att dissaatt tycka synd om andra grafiker :)

Bra att de engagerar en skicklig informationsgrafiker för att illustrera denna fasansfulla händelse och att Lagerbäck är på muggen. För det måste väl vara Lagerbäck som står där, på muggen.

Uppdatering: Ännu roligare är a place for robots som har ”förbättrat” den ursprungliga grafiken. Något… (tips från Ingen kommer undan politiken)

Men fortfarande kvarstår den stora frågan: vad gör snubben i vit skjorta och svarta brallor?

Andra bloggar om: , , ,

  1. visst var det de som slogs i samband med någon träning inför EM? Som beteendevetare verkar det som om Lagerbäck här har den springande punkten varför det går så illa. []