FUB idag

Vi i RT90 Borlänge hade idag vår charity. Vi bjuder Föreningen för Utvecklingsstörda ”Barn”1 på en eftermiddag med att åka båt, tuffa sportbilar, fika, korv och höjdpunkten: att få kasta gräddbakelse på två av bröderna.

Det känns som en viktig dag. Det är årets höjdpunkt enligt ledare och personliga assistenter som är med våra gäster, liksom att det är jätteviktigt för våra egna barn att möta personer som de annars inte möter. Det vi annars gör inom RT kan tyckas som ”lek av bortskämda vuxna karlar som gillar för sprit” men det här är också en höjdpunkt för oss. Det är lätt att skapa charity genom att skänka pengar men det här är viktigare – vi skänker vår tid och gillar det. Det är viktigt för oss också.

Andra bloggar om: , ,

  1. Det är rätt många som helt klart slutat vara åldersmässiga barn i den föreningen men det gör liksom inget. []