Guten morgen

Gårdagen var rätt lågpannad. Jobbet rushar järnet och jag var tvungen att läsa hundra sidor trista strategidokument när jag kom hem. Insåg att jag glömt att jag ska ha en musiktävling färdig till nästa lördag. Och att hela kommande helg är fullsmockad med aktiviteter. Jag orkar inte ju! Jag vill vila någon gång.

Väntar på att PL-A ska komma in till kontoret för en sittning. En pitch har verkligen snedtänt och blivit en riktig tidsslukare och det är försent för oss att dra oss ur – det skulle innebära för stora förluster pr-mässigt. Så det är bara att bita ihop, tyst svära om amatörer och idéa iväg. Det här projektet kommer garanterat kosta mer än det smakar även om vi får det.

I princip skulle jag behöva låsa in mig på rummet resten av dagen för att skriva klart alla olika koncept som ligger och väntar i huvudet. Men det är ett gäng möten på gång.

Nu kom hon äntligen.