Fuzzball. Jahwohl.

Jag har varit god fotbollsförälder och tittat på två matcher – den ena med Solstickan som en av spelarna (det är han som skuttar). Det är liksom VM-final varje match. Det är ärevarv och hela kitet. Solstickans lag vann med 5-3 medan de äldre killarna (och tjejen) spöade Brage med 18-3! Och som vanligt var det stor uppslutning av publik. Det var både mammor, pappor, syskon, morföräldrar och farföräldrar.

Dagen har för övrigt varit smått galen. Började med idémöte för att knäcka fram en ”meny” av kreativa idéer till en pitch. Sen kundmöte om ett stort webbprojekt. I Borlänge. Sen landade vi ännu en stor kund! Och ännu en gång handlar det om B2C och om badrum… Jag har också slitit med morgondagens fokusgruppsinnehåll och till slut fick jag loss La Bossa Nova för att gå igenom det. Imorgon blir det Mora på eftermiddagen. Högsta hönsen i Landstinget.

Renaulten är äntligen lagad (igen). Femhundra spänn. HS bad mig innan att kolla vad det skulle kosta och skämtade om att ”så att jag vet hur mycket jag behöver sälja min kropp.”. Jag kunde inte låta bli att kontra med att ”då borde du nog börjat redan förra veckan för att få ihop ens till materialkostnaden…”.

Andra bloggar om: , , , , , ,