Väldigt tidigt på onsdagen

Jag kan lugnt säga att min kropp ogillar att förlora 25 mg [[Zoloft]]. Den stökar och bökar. I helgen – dag ett – sov jag mest. Sen – dag två – kunde jag inte sova på natten och så också dag tre. För övrigt innebär det ”frysningar” eller som Sleepless så perfekt definierar känslan:

den där lilla rushen av vimmelkantighet när det känns som världen shiftar ett steg åt sidan

Idag är det också en jävla totaldag för mina [[restless legs]]. Jag är helt galet hoppande, studsande och det kliar av oro i benen. Jag hatar det här även om jag vet varför det händer och att det går över om några dagar. Men jag är helt enkelt trött på medicinen. Den hjälpte mig, kanske till och med räddade livet på mig – då. Men nu är det snarare en pain.

Alla skivor är inslängda. Försökte spela lite [[SPK]] för HS men hon funderade om jag var dum eller nåt.

Nu är det… onsdag