Skugge är ute och cyklar

Skugge gör det igen. En total kollaps när det gäller att ens försöka vara konsekvent:

(Snälla, sluta fråga BARN om sådana saker, barn vill enbart äta glass.)[…]
Sluta dissa Amy Diamond. Hon är superbegåvad och barnen älskar henne.

Jahaja. För övrigt är hon jävligt uppåttjackad i allmänhet när hon försöker göra en jämförelse mellan en lag om cykelhjälm (för barn) och att inte ge barn läxor… (Läs hela hennes nötiga krönika: Linda Skugge: Ska barn rösta för att Lena inte fick supa?)

Linda Skugge. Läxor innebär inte garanterad kunskap. Barn, precis som vuxna, är olika – även när det gäller inlärning. Och cykelhjälm är bevisligen ett skydd mot att skada hjärnan om man ramlar av cykeln – något som barn tenderar att göra rätt ofta. Och konklusionen borde vara att det är bra med en lag om cykelhjälm eftersom det skyddar hjärnan som de ska lära sig saker med när de läser läxor (eller går i skolan). Skugges konklusion är istället att läxor uppenbarligen är viktigare än att kidsen har hjärncellerna intakta.

Andra bloggar om: , , , , , ,