La meme

Alla vet väl vid det här laget att jag är lite metrosexuell-wannabe. Så jag snodde listan från darling-Polly som snott den från Anna som tagit den från Lipglossbitchen.

Vilken är din älsklingsprodukt just nu? L’Oreal men expert Hydra Energetic Moisturing Lotion. Skönt uppfriskande trötta morgnar. Vardagsmotsvarigheten är från Nivea Men, oerhört bra på att snabbt tas upp av huden.

Ett enkelt skönhetstips som du vill dela med dig: Män borde lära sig att använda återfuktande lotion. Fr a i ansiktet. Och sen bör man sova – något jag är rätt dålig på.

Vem inspirerar dig? Jag inspireras av människor vars skönhet både är inuti hjärnan och som därmed kommer fram i det yttre genom en otvungen självkännedom och självmedvetenhet. Och av personer som inte är comme il faut.

3 klockrena budgetfynd:

  1. Mina spetsiga halvhöga skinnboots för 99 kr (tidigare 999)
  2. Senaste inköpsrundan på Cubus: två par jeans och jeansjacka för mindre än sjuhundra spänn
  3. Renaulten… nä skojade bara… Mina nya retrowhiskyglas från IKEA -sex stycken för 39 spänn.

Och så ett tips på nåt ”lyxigt” som är värt varenda krona: En god konjak och en bra cigarr.