666

Imorgon fyller min fru år. Hon tänker ställa klockan på 06:05 så att hon är vaken på sin födelsedag när det är o6o6o6 o6:06 (det heter något speciellt men jag kan inte komma på det). Imorgon har vi också varit förlovade i fjorton år1.

För övrigt är det ju en riktigt ”ond” dag imorgon – 666. *garvar* Jag gissar att det är många tokkristna som tror att världen går under imorgon. Numerologin är fascinerande, eller kanske mer dess företrädare. Särskilt när det laddas med någon religion eller metafysisk tro. Då blir det fascinerande fånigt.

Ingen fotbollsträning idag. Solstickan har ont i skallen och är trött. Något som kanske inte är så underligt eftersom jag gick upp och sa åt honom att lägga undan Bamsetidningen och släcka lampan klockan halv tolv igår. Sen är det ögat som är jobbigt. Jag ska åka hem och skruva bokhylla. Och kanske köra lite bil på datorn med sonen.

Eftermiddagens musik (ambient):

Passive Defense: Even
Bachelors of Science: Tibet
Mont Ventoux: Breadcrumbs
Sleepyrabbit: Point of view
[[David Bowie]]/[[Philip Glass]] ([[Aphex Twin]] remix): Heroes
Wauvenfold: Slightly Out Of Focus

Andra bloggar om: , , ,

  1. förutom en kvart eller halvtimme nån gång i forntiden då hon slängde ringen på mig och sedan ett vattenglas eftersom jag ville göra slut eftersom jag träffat en annan. Sen missade jag bussen från Folkungagatan och tog det som ett tecken att jag var ute och cyklade (eller gick vilse välj valfri metafor). []