The ups and downs of a Fridaymorning

Sol på väg hit. Helt klart lycka. Mina nya skitsnygga jeans, en snygg piké från Esprit, schysst kavaj och mina spetsiga halvboots. Nyklippt. Och självklart rotade jag fram Popsicles ”Abstinence”. Det är liksom ultimat sommarbilsmusik. När jag åkte hamnade jag bakom Renaulten. Jag åkte efter HS bara för att ge henne en kram. Kände bara för det. Det var en sån dag.

Det gör också att det inte är hela världen att hälften av jobbet jag gjorde igårkväll mellan 20.30 och 23.00 försvann på grund av att den andra datorn fick spel på grund av att Firefox inte klarar av vissa embedded multimediagrejer. Så trots att mitt jobb låg i Powerpoint sket sig en del sparning. Jag måste uppenbarligen formatera om USB-minnet (det nya) också. Förutom det försvann en postning jag höll på att skriva om just Metro och dagens hemliga grej tillsammans med Puma.

En upptäckt: svagt bryggt Classic-kaffe och mjölk får en märklig smak av … kola. Eller så är det mina smaklökar gone bizarre.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,