Jotack, det är min blog

Alltid lika kul att metablogga. Idag verkar det varit rena clash-of-the-titans:

Splodgy skriver:

Nej, den här bloggen kommer alltid att fortsätta skrivas på just det sättet jag vill, eftersom det är min blogg. Jag är inte alltid en snäll person, och min blogg är definitivt inte ett ställe där jag bara skriver saker för att fjäska in mig hos andra.

och sen läser jag Sleepless:

bloggare som bloggar blogginlägg efter blogginlägg om hur deras blogg är MIN blogg och JAG skriver som JAG vill i MIN blogg och bloggare som vill ha bloggkoll på alla andras bloggar och bloggare som gillar att bloggprovocera men inte gillar anonyma bloggkommentarer och bloggare som får blogghybris och bloggdebatterar med obviously crazy people. FUN!

Ibland funderar man om bloggosfären (alltid retar det uttrycket någon) antingen är för liten eller att det sker något metafysiskt när en person klickar på ”Publicera”.

Andra bloggar om: , ,