ESC: Efterkommentarer

Sitter och läser den långa diskussionen i Expressen och det finns ett antal riktiga guldkorn – Sverige består av många idioter:

Det nya bandet skall heta “Lordi and the looser”. Ett riktigt monsterband. Dom kompletterar varandra bra, Lordi med sitt hemska yttre och Carola med sitt hemska inre.

Den var riktigt rolig…

Den enda gång jag har hejat på Finland, främst för att dom tvålade till den dåliga förloraren Carola, får hoppas att pressen ny slutar skriva om denna överskattade person som inte har gjort en minnesvärd låt under hela sin karriär.

Nej just nej. Hon har bara “råkat” vinna ESC förut. Och om inte “Främling” ändå kan klassas som minnesvärd…

Eftersom web-sidan votelordi.org i närmast blixtens hastighet fått alla “anti-melodifestival” anhängare att maila varandra för att få hjälp att rösta fram Lordi, måste det kännas ganska fånigt för bandet att stå som segrare.

Tyvärr är det ju så med all verksamhet där majoriteten skall bestämma att idioterna vinner.

Kanske det är dags att återinföra detta med att låta kvalificerade personer avgöra kvaliteten i bidragen, så hade Lordi aldrig kommit på tal.

Men då har de väl inte råd att köra någon melodifestival…

Jomenvisst. Experter har alltid rätt. Och förfärligt att nya personer börjar att titta på ESC…

i mitt tycke. Killarna såg hemska ut, och vad var vackert i deras skrikande och upprepande av samma uttryck hela tiden – hallelujah hårdrock?

Missade du att det var en tjej med vid klaviaturen? Pucko.

Signaturen “Brinck” skriver:

Sångtävlig JA,men LORDI sjöng ju inte änns,de skrek mer,ingen sång alls.de var inte sången som vann utan showen,de skrevs om detta hrela tiden innan,hurderas show var och hur de såg ut,de vann de på

och minnesgoda Crossnetanvändare vet vem denne person är – en galen fundamentalist med lågt IQ som driver en fansajt för Carola…

Signaturen “omdömesgill” lyckas trassla in sig i en massa teologi:

Ingen har sett Gud, eftersom “ingen kan se Gud och leva”, som Bibeln säger. Gud är så mäktig att vi skulle dö om vi såg honom. Vi kan ju inte komma i närheten av solen utan att brännas upp. Hur skulle vi då kunna komma nära Skaparen till den och leva?
Korset är mycket äldre än Jesus och anses ha fått sitt ursprung efter dyrkan av Guden Tammus. I bodstaven T har den översta linjen dragits ned och bildat ett kors, så korset är inte en kristen symbol. Om någon du älskar skulle bli skjuten skulle du då hänga pistolen om halsen och dyrka den? Samma fenomen gäller korset. Dessutom dog Jesus på en påle, inte ett kors. Romarna hängde sina brottslingar på en upprättstående påle utan tvärslå. Givetvis var Jesus ingen brottsling eftersom han blev anklagad på falska grunder av judarna, som ville få honom dödad.

Ey… och det har med ESC att göra?

Ni som hatar finnarna så jäkla mycket, kan ni inte bara ställa er ute på er balkong och skrika ut er frustration istället för att leverera den till oss andra via nätet.

Det skulle faktiskt vara en början på att göra nätet till en trevligare plats utan allt det hat man möts av.

Internet är en virtuell balkong…

Enligt wikipedia är Lordi den artist som fått flest röster någonsin i Eurovision .. Rock on! ;D

Och det är ju ett känt faktum att Wikipedia alltid har rätt *asg*

Själv är jag mest förvånad att Carola överhuvudtaget gick vidare till finalen. Hur fasiken kan någon med vett i huvudet rösta på detta religionsfanatiska botox-offer? Näpp Carola, fortsätt med skrikandet och botoxen så kommer du både se ut och låta som Lordi om en tio år och då kanske du kan göra comeback och vinna för Sverige :)

Nån har missat att det är Andreas Lundstedt som gett botox ett slätt ansikte…
Signaturen “Dalkulla” skriver:

Om finnarna kan känna sig stolt över denna seger så är det bara att beklaga!! Carola var klart bäst, men det handlar tydligen inte om bästa melodin/sången utan om vem som kan spöka ut sigoch låta värst!!! Tvi!

Kära du. Genom att du själv uppenbarligen inte vet att det inte heter dalkulla utan endast kulla så kan man sluta sig till att du inte heller har koll på annat.

Kenth49: Icke sa nicke. Jag tyckte om någon att Carola var det minst skämmiga bidraget vi kunde skicka till Aten, och så retade det alla HBT-positiva också. Därmed inte sagt att hon skulle ha något med segern att göra.

“HBT-positiva” – låter som en sjukdom.

Ovan nämnda Kenth49 har en konspirationsteori:

alla som nu sitter här och sprider grattulationer till våra finska vänner är i grund och botten samma folk som före tävlingen ylade om att Carolas uttagning var fusk och rackarspel och att bloggbard o co skulle ha vunnit fan ja garvar läpparna av mig hahahahaha sverige på väg mot VMGULD vad har melodifiaskovalen att sätta emot det tro :-/

Är det egentligen en MELODIfestival, med 96% vulgär floor show, 4 % “musik” och 0 % melodi?

Hörde ryktesvägen att Finland skall ändra namnet på tävlingen till ” Eurovision Freak Contest “

Då om någon gång borde väl Carola platsa?

Det finns tillräckligt med naturliga monster i denna världen! Inte behövs utklädda också…

Sant. Men de är sällan så snälla som de här.

Signaturens “skavsta” som för övrigt tagit nytt rekord i borttagna kommentarer snurrar in sig rejält:

Du säger att Du gillar det mesta i musikväg. I så fall gillar Du inte Lordi. Lordi är nämligen inte musik. Lordi är en maskerad med groteskt utklädda människor som bevisligen inte kan sjunga. Jag skall inte utesluta att dom är bra på andra saker som är viktigt för samhället, typ barnomsorg,avloppsrening, sjukvård, företagsledning men dom kan definitivt inte sjunga. Jag tycker att det är viktigt att varje människa gör det som vederbörande är bäst på. Min uppfattning är att Lordis medlemmar knappast kan vara sämre på andra göromål än sång – det verkar faktiskt inte möjligt! Eller har jag missat något?

Say what?

Botoxade, tuttviftande huldror och anskrämliga monster – they are just about the same. Förr röstade musikmänniskor på bästa sången, nu sms-röstar fulla tonåringar på värsta spektaklet, då blir det såhär.

Haha!

“skavsta” konspirerar mer:

Ett grundläggande kriterium för varje tävling är att deltagarna tävlar på lika villkor. Så är det definitivt inte i detta sammanhang. La ni märke till “gamla” Jugoslaviens sätt att rösta. Ett helt planerat sätt att fördela rösterna emellan sig, dvs mellan Bosnien, Kroatien och Makedonien. T.o.m. Serbien, som inte själv fick delta, fördela sina röster mellan delarna av det gamla Jugoslavien på ett “rättvist” sätt. Det är ungefär som om vi i Sverige skulle rösta per landsskap – ja Jämtland röstar på Medelpad ! En stor skandal i sig. Men den största skandalen är att detta inte längre handlar om schlager – utom om t.ex. hard metal glam rock med värsta kostymen! Lägg ner skiten – det stinker!

Nån har missat att det var “televoting” dvs. folk ringde och röstade…

Då mina barn var 5 år fick de ej vara uppe så sent.

Eh… jaha?

Nu mera kanske melodifestivalen borde vara barnförbjuden :( Min dotter 5 år tyckte att det skulle bli jätte spännande o se på schlager festivalen, men hade mardrömmar efter att ha sett monstrena, minns själv när jag var liten , det var en höjdpunkt vid dessa tidpunkter, då man fick vara uppe sent och ha det mysigt! Nej vart är denna musiktävling på väg? Nog för att de sjöng bra, men någon måtta tycker jag det får vara!!! Tänk på alla barn som får mardrömmar av sånt där :(

Men herre gud!

.. men inte rätt får Eurovision song contest. Trist att de har börjat med SMS o dyl. känns som de tog ett familjeevengemang och gjorde om det till nåt MTV riktat mot tonåringar. Trist eftersom jag tror att traditionen kommer att försvinna, har själv aldrig gillat Schlagers, men det var trots allt något annorlunda. MTV har vi nog av…
Men i alla fall, kul att Finland vann, Grattis !

“Jag tittar inte på det men det är synd att traditionen försvinner.” ESC som trygghetsknark…

Hur sjuk hela den s.k. kulturen är i EU.
Men det är ju Ni folket som röstat. Man blir lika precis lika sjukt överraskad när folk ö.h.t. röstar på nåt rött; som detta spektakel.
Så nu har Europa visat världen vilken “god” smak vi har..
Tänk så stolt man kan känna sig. Usch !!!

Endast Sverige svenska jordgubbar har. Och idioter.

Det verkar vara barnen i Europa som röstar, barn gillar ju monster och skräck. Seriösa män-i .skor tittar väl inte ens på e-ländet! Programmet måste göras om!

För att? Hello, logik – är det ett ord som är främmande?

Vi satt framför tvn i går kväll och trode vi skulle få kvalitet tv men vilket skit, Efter de att det stod klart att lordi vunnit hela tävlingen så satt jag bara och jublade innom bords för nu är det bevisat schlagern är död verkligen ut död lika ut död som en dinosaurie. Varför lägga ner en massa energi och pengar på något som ändå i slut ändan inte håller i längden.

Det är bara till att gratulera lordi till segern, och du carola kan du gissa varför du inte vann ??? jo det är för att du har dom åsikter om homosexuella som du har, majoriteten som jobbar med schlager tävlingen är homosexuella. Hade carola bara varit lite mer förståndig så hade hon kunnat vinna hela skiten.

Signaturen “skavsta” igen:

Många säger att Lordi inte är schlager. Rätt! Andra säger att Lordi inte är musik. Rätt! Ytterligare andra säger att deras låt inte har någon rytm. Rätt! En del tycker att Lordi inte kan sjunga. Rätt! Kort sagt är allt fel – Europa har röstat fram ett gäng hopplösa lågpannor som vare sig kan sjunga, spela eller uppträda! Men valet var ju demokratiskt säger någon. I så fall bör vi nog motarbeta demokratin!

Jomenvisst serru.