Filmisar

Men hur trött orkar man vara på morgnarna?! Gah…

Gårdagskvällen spenderades med en snabb shoppingspree – två par jeans och en jeansjacka till mig från Cubus. Jag gillar Cubus – de fattar att alla män inte drar mellan 34-38 i byxvidd… Och sen lyckades jag köpa snus utan tobak. Fast den missen skyller jag på kiosken eftersom de lagt in de dosorna bland all annan snus. Och de sa heller inget. Men allvarligt – att stoppa en påse kryddor och örter under överläppen känns helt meningslöst – det är nikotinet jag vill åt ju.

Sen såg jag ”Windtalkers” – rätt schysst krigsrulle med Cage och Stormare.

Imorse vaknade jag första gången vid halv sex. Ingen rullgardin nere så det var rätt ljust i rummet. Tittade på HS och Terrorprinsessan. De var så vackra i gryningsljuset. Båda i ljusblåa pyjamasar och rofyllt sovande. Jag gick in till sonen och la täcket över honom. Snart sju år är han. Lång och jättesmal, och med samma busiga charm som hans morbror. De är nästan fånigt lika varandra.

Jag försökte också att se ”Prêt-à-Porter” inatt men ärligt talat – jag fattade liksom ingenting. Dels är det för många kändisar med, som spelar någon annan – eller sig själva. Eller sig själva men med fejkat namn. Plus att det enda jag tänkte på när Helena Christensen och andra supermodeller var med i spelscener var att det vore kul att köra de scenerna och mitt i allt klippa in Coppolas cameo i ”Apocalypse Now” där han skriker till framryckande soldater ”Don’t look at the camera”.

Det är enkelt att se vilken av mina bloggar som är mest känd internationellt:

Akismet has caught 23 spam for you since you installed it. (deep|edition)
Akismet has caught 1,116 spam for you since you installed it. (researcher)

De installerades samma kväll.

Dags att jobba.