Full fart

Imorse bestämde jag mig för att ta ut lite flex och sova två timmar till. Det var liksom bara att inse att jag annars hade somnat i bilen på väg in till Falun. Garanterat. Sen har morgonen gått i full fart. Email email email. Textredigering en masse. Briefa inför snabbt logotypskapande (heja M).

HS ringde och lyssnade av om jag hade vaknat. Visserligen var klockan då fem i tio och hade jag inte vaknat vid det laget hade jag legat, inte bara i sängen, utan också rätt så risigt till. Jag frågade vad som gällde ikväll och vi var båda förvånade att kvällen faktiskt är ledig. Märkligt nästan. Det har liksom gått för runt i flera veckor och ätteläggens sportande innebär att vi blir ännu bättre på logistik.

Lunchtime. Och inget att äta med mig. Jag måste börja att äta bättre kost. Synd att det dyraste placet är det som har bäst husmanskost. Och att Carianna ligger uppe på berget.

På musikfronten är det tyst. Har faktiskt inte ens hunnit att dra igång iTunes…