Bihålornas hämnd

Bihålornas hämnd. Totalt täppt långt långt uppe i huvudet. När något släpper lite känns det som en explosion i skallen. Det knakar märkligt när jag trycker ovanpå hålrummen och det kluckar mer än vanligt i öronen. Verkar bli pencillin den här gången.

Jag hör knappt explosionerna på TV, där Sly Stallone försöker göra något vettigt av den fullkomligt ologiska Rambo III. Fr a är det onekligen intressant att numera är det amerikanerna som är i Afghanistan – på samma sätt som ryssarna var.

Jag har tagit mig en rejäl Drumguish. Det är gott. Värmer gott.

Imorgon är det styrelsemöte med MiD och jag lär inte kunna hålla mig hemma – även om jag antagligen behöver det. Saker och ting är onekligen stora och vackra ändå. Varm i hjärtat av närvaron. Många tankar ditåt.

En annan skön sak idag var att lord Fredruk slog en signal. Det är alltid lika trevligt att höra hans glada göteborgsstämma. Han tyckte jag skulle komma ner och hälsa på någon sista torsdag i månaden då det är mycket som händer. Får göra det – jag kan tänka mig få personer som det vore så oerhört kul att gå ut med på diverse branschnära ställen.

Sedan jag lagt barnen har jag försökt att hitta en textigenkänningsfunktion för min handdator som kan fungera med åäö. Jag har inte hittat något. Antingen har jag missat det eller så har jag gjort ett jävla nerköp i att byta till Windows Mobile som plattform från PalmOS. Skräp.