Pang pang

Jag är halvt döv. Jag har precis sett ”Black Hawk Down” och det var verkligen ett evigt skjutande. Om filmen var bra? Jag vet inte – Ridley Scott kan onekligen hantverket. Det var snyggt gjort och visst: en hel del flaggviftande men samtidigt kritisk till fr a den tilltro till någon sorts teknisk överlägsenhet som amerikanerna förlitade sig på.

Idag har jag bytt däck på Renaulten. Sommardäcken var inte direkt fräscha :( så det är bara att inse – det blir ett inköp av nya däck under sommaren. Använde mitt nya verktyg-med-sladd, en mutterdragare. Det innebar att det tog ungefär halva tiden mot vad det brukar ta – särskilt när jag kom på att jag kunde använda den för att köra domkraften också.

Svarta Faran behöver nya hjulmuttrar – de har totalt rostat ihop. Så det blir en sväng till Carlia för inköp imorgon och sen åker lågprofilarna på. Att byta däck på Svarta Faran är skönt – skillnaden mellan de ordinära vinterdäcken och sommardäckens lågprofilbredd är ungefär som skillnaden mellan onani och bra sex – det första funkar men är knappast något speciellt…