Lång fredag

Så var man ensam. Barn och fru har åkt ner till morföräldrarna. Själv sitter jag med jordens huvudvärk, snuva och förkylning. Igen. HS kom hem igår och var totalförkyld. Terrorprinsessan låter som om hon hade konsumerat en flaska whisky.

Enligt HS hade de handlat allt, så jag behövde inte bry mig över påsken. När jag skulle sätta på morgonens andra kaffekopp insåg jag snabbt att hon inte riktigt talat sanning. Det var soprent på kaffe. Och allt godiset tog de med sig. Det enda godis som är kvar är det som påskkärringarna ska utfodras med.

Det är en jävla tur att affärerna har öppet idag. Annars skulle det vara kris. Inget kaffe och inga grannar hemma.

Planen för helgen är vila och jobb. Men idag tänker jag bara vila. Inatt visar SVT Apocalypse Now Redux. Den börjar klockan tolv. Idioter – filmen är ju tre och en halv timme!

Och för övrigt håller min ”r”-tangent på att fåna ihop sig och mellanslagstangenten tjafsar igen. Dags att dammsuga. Men först – Alvedon och ICA Maxi.