Japp. Det var det det.

En lugn helg har det varit. Jag har spenderat större delen av den i soffan och försökt att läsa ikapp mina feeds.

Bland annat insåg jag att jag missat Adlands tioårsfirande. Grattis Åsk! Du är bäst. Bara en sån sak att alltid ställa upp för en annan, om man har problem med php eller annat – fr a när jag var grön på WP våren 2004. Aldrig en sur min (det vet jag iofs inte eftersom all vår konversation sker via mail) över dumma frågor och alltid med perspektivet att utmana mig att lära mig mer. Och allt annat som vi pratat om i tusentals mail. Grattis till att din skapelse är unik i sitt slag! (Och självklart går det grattiset också till Caff, Clay, Robblink och Cip).

Dels har jag bloggat en jäkla massa här. Men också sett till att Researcher kommit igång igen. Fr a har jag nu ett antal designlänkdumpar klara för att publiceras fram till i sommar :).

Min feedlist ser lite mer överkomlig ut helt enkelt:

  • Advertising 676 olästa postningar
  • Branding 497 olästa postningar1
  • Design 134 olästa postningar
  • PR 0 olästa postningar
  • Tech 0 olästa postningar
  • Trendspotting 643 olästa postningar

Eftersom det är stilla veckan nu kan man hoppas att även bloggarna tar igen sig så att jag har en chans att hinna ikapp :). Problemet är väl att desto färre olästa postningar det blir, desto fler bloggämnen lägger sig som drafts i Researcher…

Jag såg också ”Shaft” på TV. Synd att den var så jäkla usel. Ett lågvattenmärke i remakingens historia. Inte ens Samuel L Jackson lyckades lyfta den.

Dags att sova. Nästa vecka är lika tuff som förra var. Och veckan innan.

  1. Nej, de har jag helt enkelt inte ens börjat med. []