Ett par dagars relativ tystnad

Ett koncept skrivet i kväll, ett annat i princip klart i huvudet, ett par viktiga mail iväg, klippt håret och hunnit träffa svåger och svägerska på käk innan de fortsatte upp mot Funäsdalen. Lucky bastards… Jobbdagen blev lång eftersom jag och chefen satt länge och pratade. Nu ska jag gå och lägga mig. Frukostseminarium imorgon. Böckerna har inte dykt upp men som tur var har jag en av dem själv. Jag ska introducera, har en aning om vad jag ska säga men får finslipa det i bilen till Falun. Det lär bli lite bloggat imorgon – en massa möten och sedan valmöte med RT på kvällen. Men jag tänker vara nykter eftersom jag har viktigt kundmöte på fredag förmiddag. Fredagen rullar på i samma galna tempo för att avslutas på Gyllene hästen där vi är med och tävlar.

På lördag tänker jag sova…