Dags för lite tips

Det var ett tag sedan och min bloggroll har förändrats en del. Och så har jag inte tipsat om nya guldkorn. Ajabaja på mig.

Nej, jag läser inte alla bloggarna i högermarginalen precis varje dag. Jag menar – jag har en Bloglinesfeedlista som är minst lika lång där ett stort antal reklam, design och nyhetsbloggar ingår. Som jag måste försöka hålla mig ajour med för mitt jobb.

Alas. Jag har valt att länka många trots det – för det är de värda. Även om jag inte besöker dem själv regelbundet. Kanske hittar ni några guldkorn som jag sedan kommer att … återfinna.

Dock – några som sticker ut och som känns extra roliga, och därför kan få lite extra tips:

  • load aka Daniel som tyvärr inte skriver så mycket just nu, men som är kort och koncis när han gör det (plus att han tipsade mig om giget på Webbdagarna :))
  • Bad girl journal aka Nini är en sån här skön lätt pratig dagboksblog som jag gillar. Det är högt och lågt, yta och djup.
  • Antira presenterar sin blog med ” – Här bjuds det på lite skvaller om mitt syndfulla men ack så vardagliga liv. Numer står jag för allt jag skriver, och du får gärna ta åt dig om du vill. Det tar jag dock inget ansvar för.”. Och det är underbart att läsa om hennes liv. Det sprudlar och smäller – precis som hon är.
  • SMÄM eller [Sara Mattsson Älskar Människor] är en… söt blog på nåt sätt. Jag kan inte pinpointa vad det är som charmerar mig med den men något är det.
  • A. von Achtersnurra. Den som inte läser Sveriges snyggaste ekonomijournalists blog får skylla sig själv. Skarp hjärna, vass penna och ett vackert yttre. Jag gillar.
  • Snabelapan. Det är ett konstigt liv han lever ibland. Och vi har parkettplats.
  • AnSo är lite som Snabelapan – det är swoosh! wow! tjosan! och man undrar hur hon klarar av sitt livs G-krafter.

Sen är det ju självklart de gamla rävinnorna SANDRA, Schmut, Isobel, Förortsneuroser och crrly – men dem läser ni väl redan?

Personer som verkar tappat blogglusten och som är jävligt mycket saknade är Yukio aka Sanna, Things She Said och kontemplation.