Diverse

Efter att vi åkt iväg och återbördat Renaulten som fått stå ute vid Haganäs under natten så stack jag till Dalatutten för att köpa en bilstereo till Renaulten. En billig en på Teknikmagasinet. På parkeringen insåg jag att det egentligen var en rätt korkad idé att åka på Tutten idag: det var minst sagt välfylld parkering och när jag kom in i Kupolen insåg jag varför: Dalarnas mammoniska tempel gästades av Andreas Johnson och Velvet. Och därmed flera hundra unga tjejer, pappor och mammor med dyrt inköpta skivor som skulle signeras osv. Johnson hade stor näsa och var kort. Velvet såg ut som en sönderblonderad brud från valfri småstad.

Jag försöker nu förstå den synnerligen beiga beskrivningen av hur man installerar bilstereo. Det är något jag aldrig gjort förut – inte själv i alla fall. Går nog åt helvete men då kan jag ju sälja den på Blocket eller nåt.

Vi går igenom almanackorna och jag inser att april kommer att bli en jävligt intensiv månad. Jag kommer endast att jobba som planner nu. Massor av stora jobb som ska snurra genom mitt rum och dator den här månaden. Det sjuka är att det är en sån jävla massa klämdagar och helger framöver. Och förr var dessa dagar de ”viktiga” eftersom det är kyrkliga högtider – numera är de mest i vägen.

Nu ska jag gå ut och plocka av takboxen och försöka att installera en bilstereo.