Ugh… en förklaring

Lätt bakis idag också. Så har nån jävel hackat Bold också…
Trött på allt det här med livet. Konceptet suger faktiskt. HS dök upp igårkväll. Jaha liksom.
Nu när jag kom upp ser jag att hon farit runt och gjort allt som hon anser jag borde ha gjort (ok – jag borde verkligen kommit ihåg att vattna blommorna…)

Tack för alla omtänksamma inlägg efter min, kanske något luddiga, postning. Det är dock så: jag har en kronisk depression så jodå – i grunden hatar jag mitt liv. Det har jag gjort i så många år att det egentligen är ett normaltillstånd. Mycket av att söka sig till prästeriet – på ett personligt plan – var antagligen att hitta ett sätt att motverka det svarta, cyniska som funnits inom mig så många år.

Så – texten från Assemblage 23 stämmer bra. Men det är ett uttryck för känslan, inte att jag ska ta livet av mig. Precis som om någon säger ”jag älskar livet – jag vill kyssa hela världen” så springer den personen antagligen inte omkring och våldskysser alla hon/han möter.