Söndag

Jag ogillar att bli bestulen. Det kanske alla gör men jag kan bara utgå från mig själv. Inatt blev jag bestulen på en timme. Det är inte kul. Jävla sommartid.
Jag älskar Firefox men ibland kan det få mig att bli gråhårig – idag är en sån dag. Man öppnar glatt browsern och inser att alla Extensions är försvunna. Eller rättare sagt: de finns kvar men programmet vet inte om det. Och jag rotar omkring i Application Data-mappen, och i Lokala Inställningar men inget blir bättre av det.
Om en halvtimme eller så ska jag dra på mig lite kläder och ramla iväg till Pena och Vero. De flyttar idag. Det är en fin dag för flytt onekligen. Tror att jag sätter på mig mina nya skor som jag köpte igår – ett par inte speciellt vackra Patrick-walking-skor. Men vem behöver vara snygg när det handlar om att använda dem för mer svettframkallande handlingar?
Murphy likes me not. Gårdagens jätteinhandling på ICA Maxi slutade med avstämning. Jag borde ha förstått att det skulle ske – dagen innan hade jag varit på samma ställe men handlat endast fyra varor. Och HS hade lämnat mig i kassan för att hämta Terrorprinsessan som förlustat sig på Minihuset. Jag insåg också att HS hade varit virrigare än vanligt vilket kunde innebära att en hel del varor inte blivit scannade.
Det stämde på pricken. Alltså summan av scannade varor.
Förutom ”Fyra Bröllop och En Begravning” såg jag också ”Falling Down”. Mycket gamla filmer nu. Och fixade med koden hos SANDRA, och gjorde topplimpor till hennes sajt.
Det jag inte hunnit är att samla ihop den veckliga designlänkdumpen på Researcher. Det får bli i eftermiddag.