Lite nervös nu

Nu orkar jag inte skriva mer på manuset. Jag har ju över två timmar på mig på tåget imorgon. Och jag vet vad jag ska säga – det är bara att jag bara har en halvtimme på mig.

PPT:ns anteckningssidor är utskrivna däruppe. Det är jäkligt skönt att ha ett nätverk, och att ha en laserskrivare. Lånad från jobbet – den blev liksom över när den sista Heimer slutade.

Datorväskan är packad. Jack lyckades få iväg sin senaste bok till mig, så att jag kunde ta med den och visa imorgon. Ska packa ner senaste DiEgo också, ifall jag behöver något att läsa. Fast det lär jag inte hinna. Plus att jag har för mig att det finns trådlöst nätverk på X2000. Och finns det inte så har jag ändå saker att skriva.

Jag ringde taxi för att kolla om de verkligen inte kunde fixa så att jag slapp åka redan klockan sex imorgonbitti. Tur det – de kollade en gång till och nu kommer de och hämtar mig klockan 6.25. En halvtimme till är inte helt fel om man säger. 6.46 åker X2000 mot Stockholm, och sedan ska jag se till att hitta till Hotell Rival.

Det här är jag imorgon klockan 9.45-10.15 … – shit!

Det ska bli spännande. Och säkert rejält otäckt. Just nu önskar jag att jag sagt nej.
Det är första gången på flera år som jag pratar inför en sån stor åhörarskara. Det är en utmaning – min sjukdom gav mig en rejäl släng av social fobi som jag fått jobba bort. Antagligen hängde den ihop med att mitt förra jobb bestod i att hela tiden vara i allas fokus.

Klockan 22.16 kommer tåget in imorgon kväll och då ska jag gå till RT-mötet och ha ett ”ego” dvs. att man pratar om sig själv. Det görs av alla nyinvalda – men vi har liksom tappat av lite med det hela: jag blev invald år 2000 :). Får skriva ihop det på tåget hem.

Det blir skönt när det blir fredag.

Nu är det bäst att jag går och lägger mig.
Tidig uppgång imorgon.

Jag hoppas att jag får träffa en person imorgon också. Vi får se.