DN med byxorna nere

Jämför följande:

Mustafa Can ”citerar” Bard:

Can citerar vad Bard sagt:

”Ingen människa har något värde. Den enda frihet som finns är när människor upplever både sitt eget och andras liv som totalt meningslöst.”

Den ursprungliga texten i DN På Stan:

– Jag tror inte att det finns någon mening. Bakom draperiet finns bara tomhet. Jag har inget värde. Ingen människa har något värde. Den enda frihet som finns är när människor upplever både sitt eget och andras liv som totalt meningslöst. Alla människor borde lägga ett sånt där tibetanskt sandpussel i tre veckor och sedan få det sönderborstat av en abbot. Bara för att tränas i att förstå tillvarons meningslöshet. Alla spännande och kreativa människor har en nihilistisk bakgrund.”

Everything is in the context.

Läs mer hos Stickan.