Lindström avslöjar sig själv

Mats Lindström gör totalpudel och erkänner att det är han som skickat mailen om Fredrik Reinfeldt. Han är opinionsanalytiker på Sveavägen 68. Sossarnas PR-apparat går för högtryck och försöker att göra skadan så liten som möjligt.

Själv tvivlar jag faktiskt på att det är en enda person som i frustration valt att skicka mailen. Snarare att Lindström offras. Jag har väldigt svårt att tro att en analytiker och som varit medarbetare på partikansliet en så lång tid som honom ger sig på att göra såna här politiska stunts.

Elitlistan är liksom en fjärt i universum gentemot det här. Reinfeldtmejlens mening var att bli offentliga, att snacka skit och skvallra om moderaternas partiledare. Det hela handlade om att vinna makten. Det intressanta är att få i blogosfären reagerar. Varför? För att det handlar om den makt som man själva inte förstår? Jag menar – hur många människor säger inte ”jag är inte intresserad av politik”.

Ja kära nån…

EXPRESSEN.SE/Första sidan: S-mejlaren träder fram
Aftonbladet: Mejlaren avslöjad