Choo Can

Okej. Nu har Mustafa Can förklarat sig. Imorse på morgon-TV. Och efter ett tag släpper han ner garden och visar vad det verkligen är som är problemet: att Mustafa anser sig ha rätt att moralisera över allt som han inte gillar. Hela ytbeläggningen om ”att journalister inte ska liera sig med dem som de är satta att iaktta” faller pladask och Can jiddrar mest.

Det är också intressant att både programledaren och Mustafa Can tjatar om ”den här sidan” som om det skulle vara en sajt, eller en blogg. Det är en mailinglista. Du kan inte komma åt den på annat sätt än att du blir inbjuden eller pysslar med avancerad cracking av mailservrar där du vet postlådor som är medlemmar finns.

Jag håller med load: Can borde gå en kurs i koll.

Sen måste jag ge Pontus Schultz en hedersmedalj för att han inte började skratta åt de andras fullständiga okunnighet runt nätet och vad som händer på nätet.