Dagens|060214

Snügg idag. Vit skjorta, svart kavaj, svarta jeans, retroboots av mc-modell.
Workshop med ny high-endkund. Försöka att skaka av mig gårdagens fullständiga fall ner på grund av en annan kunds totala schizofreni. Man borde blivit van men det är tungt varje gång.

Alla hjärtans dag. Solstickan fick ett pc-spel ”Harry Potter: Fången från Azbakhan” och Terrorprinsessan fick ett smycke som en lokal konstnärinna gjort.

Igår var en stressig dag. På tre timmar skapade jag ett koncept från ax till limpa och skrev ihop en konceptbrief. Igårkväll skrev jag alla tävlingsbidragen klart samtidigt som jag såg på ”Commander in chief” (ett av de bättre avsnitten), ”Vita Huset” (sanslöst snurrigt avsnitt – precis som CJ måste ha känt sig) och sen ”Cityakuten” (ett av de bästa avsnitten någonsin med Carter i Afrika med kärlek, engagemang och känslan av frustration över den mängd av människor som är döende).