EvaEmma dissar bloggar

EvaEmma Andersson skriver en krönika om bloggar – Bloggar – forum för vuxenmobbare. Utan att blinka förklarar hon bloggandet som ett allmänt vederstyggligt sätt – att alla är otrevliga, mobbar varandra och samtidigt att det är konstigt att folk väljer att skriva om sina innerst tankar på bloggar… och hon dissar alla som skriver om sina eventuella företräden (men själv påpekar hon att hon minsann har 124 i IQ) – don’t ask about the logic…

Det intressanta kommer dock sist. Det visar sig att EvaEmmas dom över bloggande i gemen beror på Viggo Cavling, Resumés chefredaktör som i sin ”blogg” gjort narr av EvaEmma. Sålunda väljer hon att anse att ett helt format, tusentals människors skriverier, är mobbande på grund av en mediablogg och till på köpet en mediablogg av en person som få ens orkar ta på allvar. Förutom EvaEmma då.

Det är sorgligt men hon visar att media inte orkar titta utanför sin egen lilla krets. Hon borde lära sig research – det verkar vara något som fattas många journalister idag.