Imperalismen frodas i pingisklubben

Dagens mest korkade pucko måste helt enkelt vara Inge Augustsson och hans fullkomligt oförståeliga jiddrande om kinesiska kvinnor som arbetar på risfälten även när de är gravida. Allt för att han är putt på att hans pingisklubbs (Trelleborg) stora kinesiska stjärna är gravid och inte vill spela.

Förgäves har jag försökt informera om att kinesiska kvinnor kan stå böjda och jobba på risfälten fram till åttonde månaden.

Källa: Aftonbladet

Augustsson lyckas att visa på ytterligare manschauvunistiska och imperalistiska åsikter i Rapport där han menar att Li Fen, genom att bli gravid, varit oerhört illojal mot klubben. Idrottsledaren Inge (vidare) Augustsson lovar att se till att den gravida kinesiskan nu ska ställas på bar backe – han tänker inte hjälpa henne att bli svensk medborgare, se till att hon blir av med lägenhet och cykel.

Läs också Schmuts ilskna kommentar.

Jag tror att det snarare är Trelleborgs Bordtennisklubb som behöver byta ut Augustsson. Och skeppa honom till någon öde kobbe där han inte har kontakt med andra människor.

(Sen har redigerarna på Aftonbladet lyckats att få till en riktigt usel rubbe: ”Sparkas – för att hon inte vill spela gravid”. Spela gravid – är det att vara skengravid?)