En TV-kväll och en trasig bil

Två avsnitt av ”Commander in chief”. Kan bli bra även om det inte på långa vägar har samma känsla som ”West Wing”… Det intressanta är att man relaterar tillbaka till de första säsongerna för just West Wing – de första dagliga pressbriefarna som CJ hade osv.

Geena Davis har däremot löpt amok med Sterylenesprutan… de där läpparna är ju sjukt stora.

Såg också fredagens avsnitt av ”Riket”. Det tar sig sa mordbrännaren. Nu verkar de fått till ett lesbiskt kärlekspar (eller försöker åtminstone antyda det). I fattigstugan gökar soldaten och häxan, och på slottet gogodansaren och juridikstuderanden. Det är nästan värre än ”Paradise Hotel”.

Dagen har för övrigt inte blivit bättre. Kollade vad det är som låter i bilen… det är det jävla avgassystemet som sitter löst! Det är splitternytt och tänk att de har lyckats att glömma att skruva åt skruvarna… extremt irriterande!

Dags att koja.

Andra bloggar om: , , , ,

Ps. Jenny – jag mailar off-blog imorgon. Ds.