Igenkänning

Petra skriver ett brev till en man: En kärlek som aldrig var. Till den man som valde att inte vara hennes pappa. Det är oerhört gripande och jag kan många gånger känna igen mig – både när det gäller min far och numera också när det gäller min mor. För hur överlever man något sådant här?

så om jag ber dig att inte försöka ordna sammanträffande med XXXX (d v s jag, reds anmärkning)hoppas jag att du respekterar det. Det är inte så lätt för mig. Jag har ett nytt liv nu i vilket XXXX inte ingår”.

Petra gjorde det. Och eftersom jag ”nät”-känt henne i många år så vet jag också att hon är en fantastisk person med oerhörd mängd värme och kärlek till personer i sin omgivning, oavsett om den är analog eller digital.

Neonglitter skriver om livet och döden. Sådär rakt av – så att man känner det i märgen: Hur hade det blivit?