Telefoni

Våra telefoner dog idag. Och återuppstod sent ikväll.
Jag drabbades i samband med HS onda öga om de sex kronorna online-trafik av en ”jag- ska – byta – telefonoperatör – och – tjäna – pengar”-noja och Bredbandsbolaget ringde. Så idag var det dags att bli med ip-baserad telefoni. Det gick inte så bra. Det visade sig att det var dumt att ha en första-jacket-sats. Det har strulat, telefonerna dog. Vi har ringt Bredbandsbolagets support, kundtjänst och fan och hans moster. Sen flyttade jag ner modem och router till det ”riktiga” första jacket. Och nu fungerar det helt plötsligt. Jag fattar inget.
HS har varit och handlat på ICA Maxi. Sju plagg – två kavajer, byxor, tröjor. För inte speciellt mycket alls – 543 spänn eftersom hon hade någon kupong. Hon är speedad som attan.
Själv tänker jag gå och lägga mig. Jag är trött, slut, låg och mest uppgiven. Imorgon är det a) möte med största kunden b) byråmöte med en grej som jag inte hunnit att göra c) julbord med byrån.
På lördag är det julbal med RT. Och snart är det jul. Hej och hå.