Ännu en dag överlevde min själ

Copy #2 – skrev klart en ny version av en broschyrtext. Det var typ det jag hann med. Jag försöker att skaka av mig det dåliga självförtroendet. Försöker hitta tillbaka till Språket™ – till det där flytande och öppna.
Lucia #1 – fritids och Solstickan som väl påpälsad tomte. Vackert? Jag vet inte. Möjligen någon sorts sammanbindning av föräldrar och barn med traditionen och med vad som är viktigt. Träffade ungefär samma folk som man brukar. Pratade allvar med en person som jag känt länge, som många tagit för att vara mig. Om hans nya jobb med ungdomar och hans fru (för tillfället ohemult lik Gwen Stefani) som oroligt säger att han verkar trött. Terrorprinsessan försökte stjäla showen från sexåringarna men HS höll henne i schack. Imorgon är det hennes tur.

Dator #8 – kvällen har gått åt till att börja få ordning på min nya ASUS-laptop. Jobbdator. Gigantisk 17″s skärm. Snygg och extremt mycket funktioner. Inbyggd webbkamera liksom… Sen bytte jag konto på MSN när jag ändå var igång. Ny start. Droppa en del gamla kontakter som bara gör ont.
Julklappar #1459 – HS jobbade halva dagen i Falun så vi tog tillfället i akt att handla julklappar på eftermiddagen. Jag plockade ut mer flextimmar. Effektiva som vanligt – allt inhandlat på knappt en timme. En fika på det nya lilla cafét där de säljer allsköns riktigt bra choklad. HS köpte mintkyssar: ”Jag tänker köpa allt den här julen, inte göra någonting själv.”