Sorg minnen och trender

Jag läste en oerhört fin postning hos Christian om sorg saknad minnen och föräldrar. Det slog mig att jag också förlorade mina föräldrar – men de dog inte. De bara slutade att fungera som föräldrar. På nåt sätt. Morsan genom att sätta mig som pseudomake när jag var sju – både psykiskt men också fysiskt. Farsan genom att han försvann mer och mer in i ett nytt liv. Mina goda minnen handlar väldigt mycket om den tiden innan de skildes – efter det startade den långsamma döden på nåt sätt. Jag har nog inte tänkt på det men jag borde kanske försöka att vårda de minnena istället för de minnen av ont som så länge förgiftat mig.

Status är fortfarande en förkylning som inte riktigt vill ge med sig. Idag hade vi ett event tillsammans med vår kund. Cay Bond, grand old lady i trendspaning, pratade i två timmar. Hennes presentation var jävligt snygg – sen är det ju Promostyls generella och bygger på deras trendböcker. Men man blir lite avis när man jämför med sina egna. Bra genomgång – fr a så log jag lite åt de ord hon tryckte på – samma ord som jag ”sålt in” till den kunden att vi ska jobba med. Lunchade med ”huvudpersonerna” vår kunds viktigaste köpare – ett gäng kvinnor som var… väldigt stockholmska. Vi pratade Stella, Debenham’s och trender.

Eftermiddagen spenderades runt La Bossa Novas stora middagsbord hemma hos henne. Hon har ett hus fyllt av fantastisk konst och av glas och annat. Hennes pappa var konstsamlare uppe där vi båda kommer ifrån. Vi pratade BSC och framtid. Ett bra snack – det märks att de som nu finns på byrån vill framåt.

Imorgon åker vi på spa (eller rättare sagt – imorgon åker vi till svärföräldrarna och lämnar av barnen, jag installerar ipTV-box och på lördag åker vi på ett dygns spa). Det ska bli ok. Jag är inbokad på en halvkroppsmassage.

Men innan det är det en hel arbetsdag. Så nu är det dags för mig att sova.