Skugge har gått för långt

Nu har jag tröttnat på Linda Skugge:

Om du tänker lite längre än näsan räcker så inser du att dissningen av Zlatans brud inte bara handlar om henne. Det handlar om större saker än hennes porriga kjol eller shorts eller vad det är hon har på sig.
Hur bra är det för våra barn att medelålders kvinnor och män går omkring i tonårskläder för att se unga och sassy ut?
Du vet ingenting om mina döttrar och hur de är. Vet du vad mina döttrar kan lära sig av mig? Jo att kvinnor också kan göra karriär och jobba hårt och tjäna dollar. Jag lär mina döttrar den viktigaste saken av dem alla: att aldrig nånsin bli ekonomiskt beroende av en man. Så jag är en utmärkt förebild för dem och alla andra unga tjejer.
Till sist, vad gäller dina kläder. Ja du är på tok för gammal för att klä dig i nåt som Ebba tipsat om i sin blogg. Väx upp!
Ps. Jag vet att du störde dig på mitt inlägg enbart för att jag träffade din ömma tå. Dvs att du är 42 men klär dig som en pubbeunge.

Det är hennes svar på ett oerhört genomtänkt och seriöst mail från en person som är 42. Skugge är körd. Jag slutar härmed att försvara henne. Du är ute i kylan, bitch.

Linda – du har missat något viktigt: kläder handlar inte om ålder längre. Du borde uppdatera dig på omvärldsanalysen. Du börjar låta som en kd-kärring. Kanske du ska ta upp Hägglunds erbjudande och bli en riktig surtant av typen ”Häxan Surtant”.